Status januar 2019

Denne hjemmeside er mest for min egen skyld. Den fungere som en form dagbog for mit liv vedr. træning og konkurrence. Alt fra målsætninger, konkurrencebeskrivelser til tanker vedrørende motivation, træning, restitution m.m. ligger her. Der har været stille i perioder hvor træning og konkurrencer har fyldt mindre. Som jeg tidligere skrev om har motivationen været lav, jeg syntes også arbejdet har fyldt en del. Der har været glimt hvor motivationen har været tilbage med fuld kraft især indenfor kajak. Ultimo 2018 var motivationen virkelig tilbage og det var samtidig med at formen også stille og roligt vendte og vidste glimt af fordums styrke :).

Primo december styrtede jeg på cykel på vej til arbejde. Ikke så dramatisk igen, det regnede og vejen var belagt med et islag. Jeg var hurtigt oppe igen men kunne godt mærke at ryggen ikke lige “var perfekt”. Først efter 4-5 uger var der bedring og i februar kunne jeg igen sidde på en cykel. Var igang med løb lidt før men der er igen langt til storform. dog mærker jeg at motivationen er høj – glæder mig til 2019 sæsonen…

Planer for 2019

9. marts Etape 1. Øhavsstien, Maraton
13. april Ultraløbet Ærø rute 66
19. maj 24h kajak Malmø
8. Juni Ølmarathon
22. juni HSTM
7. juli Møn rundt i kajak
26. juli Extreme Triathlon Island (3,8-195-43)
Diverse kajak småture i efteråret

Jeg ser frem til at ro langt i maj, men årets helt store begivenhed er på Island. Glæder mig til 3 uger med familien der, køre tri i de omgivelser og konkurrere lidt igen… Træningen kommer som altid til være koncentreret omkring transport til og fra arbejde. Det er selfølgelig ikke muligt i kajak, som bliver kortere ture i hverdage og minimum en længere tur om ugen. Mængeden bliver nok lidt svingende – intensiteten bliver stigende med lidt forskellige fokus gennem sæsonen. 2-300 km cykling, ca 50km løb og 30-50km kajak.

Om fredlassen

Jeg nyder bevægelse og betegner mig selv som Ultra-motionist. Jeg er uddannet fysioterapeut med en master i sundhedsfremme. Thurø¸ er mit udgangspunkt sammen med min kone og to piger samt den faste træningspartner Luna (Hund). Største oplevelser med sport er; første marathon i 1991, første Ironman '99, deltagelse ved Ironman Hawaii 2007, Grenå 6t - flere år (PR 79,991km), 3. og 1. plads Mors 100miles '09 og '13, Race Across America (cykel) '10, sejr DM 24t løb (224km) '11 og Trans Alpine Run. Mine bedste resultater er DM titel i 24h løb 2011, dansk rekord 100miles i 2013 (14t 49min) samt nordisk rekord på Triple Ironman distancen i 2016 (32t 34min). Jeg elsker at udfordre de fysiske grænser og nyder indtil videre den daglige træning.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *