Danmark Rundt Kajak 2020

Der har været lidt stille herinde… Alt omkring min tur rundt om landet i kajak kan jeg henvise til facebooksiden: https://www.facebook.com/ultramotionisten

Desuden vil jeg henvise til min gennemgang af turen som kommer i det kommende nummer af Havkajakken. Her henviser jeg desuden til min hjemmeside hvor man kan læse mere her er et par oplagte links:

Udvalgte billeder fra turen

Faktaboks DK i tal

Detalje beskrivelser af alle etaper

Motions CV

Videoer med gennemgang af udstyr 

Video fra livestream, Flensborgfjord lige før mål

Om fredlassen

Jeg nyder bevægelse og betegner mig selv som Ultra-motionist. Jeg er uddannet fysioterapeut med en master i sundhedsfremme. Thurø¸ er mit udgangspunkt sammen med min kone og to piger samt den faste træningspartner Luna (Hund). Største oplevelser med sport er; første marathon i 1991, første Ironman '99, deltagelse ved Ironman Hawaii 2007, Grenå 6t - flere år (PR 79,991km), 3. og 1. plads Mors 100miles '09 og '13, Race Across America (cykel) '10, sejr DM 24t løb (224km) '11 og Trans Alpine Run. Mine bedste resultater er DM titel i 24h løb 2011, dansk rekord 100miles i 2013 (14t 49min) samt nordisk rekord på Triple Ironman distancen i 2016 (32t 34min). Jeg elsker at udfordre de fysiske grænser og nyder indtil videre den daglige træning.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *